Cautare

2677 de rezultate pentru "iasi produce magiray" (8.33 secunde)
Superliga, etapa a 30-a Otelul - Poli Iasi 1-1 (0-1) Au marcat: ... Dorinel Munteanu Poli Iasi: S. Lung Jr. - Martac, Fl.
Superliga, etapa 2, play-out Botosani - Poli Iasi 2-1 Au marcat: ... Bogdan Andone Poli Iasi: Lung - Martac, F. Ilie, Samayoa, Stefanovici - A.
Daca in Germania si Elvetia (mai nou si in Romania, datorita modulului ecologic al inventatorului Danut Staicu) la mare trecere sunt casele ecologice, dorinta unui colectiv, ce reuneste cercetatori de la Universitatile Tehnice din Cluj si Iasi, este de a construi un automobil ecologic, mai exact un automobil care sa nu polueze electric si electromagnetic.
In aceasta luna, PROFI ajunge sa numere 400 de magazine, iar pe esplanada Palatulului Culturii din Iasi se fac pregatiri intense pentru a sarbatori sambata si duminica (14-15 mai) aceasta reusita.
Normal ar fi fost ca proiectul in discutie sa fi statuat asupra raspunderii materiale si a celorlalte puteri in stat ori a altor institutii ale statului care in orice modalitate obliga, determina ori statueaza asupra unui drept ori situatii care produce prejudicii, putand la fel de bine aduse sub auspiciile erorii sau, in limbajul Curtii Europene a Drepturilor Omului, in expresii similare cum ar fi neexecutarea masurilor generale de catre statul roman de a modifica o lege (jurisprudenta abundenta a Curtii Europene a Drepturilor Omului), neexecutarea hotararilor judecatoresti de catre autoritatile statului ori de incalcari ale Conventiei Europene a Drepturilor Omului prin aplicarea deciziilor Curtii Constitutionale, sau alte incalcari, ale puterilor statului, soldate cu prejudicierea partilor.
Ultramoderna si utilata dupa ultimele standarde, ea produce zilnic, în perioada de vârf, 50-60 de tone de înghetata de diverse sortimente. ... Alt produs care se produce si se vinde în cantitati industriale este înghetata la cornet, în diverse sortimente.
PSD se va opune masurilor care vor produce si mai multa suferinta din partea pensionarilor, a celor cu venituri mici, a celor fara sanse. ... Traian Basescu produce un genocid social introducand o "spirala a mortii" prin masurile propuse.
Odata descompus, mucusul lasa microbii sa intre in peretele vezicii si astfel se produce infectia. ... Daca sunt in numar foarte mare, contamineaza mai usor uretra si pot produce o cistita.
Formarea calculilor renali in interiorul cavitatilor intrarenale este urmata de migratia acestora care poate produce dureri insuportabile.
Folosind tehnica moderna, cercetatorii pot produce in laboratoare citochine in cantitati mari. ... Vaccinul BCG (Bacille Calmette-Guerin) BCG este o bacteria inrudita cu microorganismul care produce tuberculoza (Micobacterium tuberculosis). Spre deosebire de "semenele" sau, BCG nu produce maladii periculoase pentru organismul uman, in schimb activeaza sistemul imun.
Produce un camp ciudat in jur cand l-am vazut functionand. ... Printr-un anumit tip de reactie produce un camp gravitational, neinteles deocamdata in intregime.
Astazi, visandu-si mentorul, si-a implinit dorinta de a produce un brand de cafea dedicat acestuia. ... Pe insula Sfanta Elena gasim cea mai exclusivista cafea din lume, din cauza faptului ca se produce anual o cantitate foarte mica. Se produce anual in jur de 500 de kilograme.
Curtea de Apel Bucuresti motiveaza decizia de respingere a cererii Partidului Romania Mare de suspendare a Hotararii de Guvern privind delimitarea colegiilor uninominale prin faptul ca PRM nu a probat ca ar produce "consecinte grave sau imposibil de inlaturat".
Liderul PSD Dolj, Ion Prioteasa, i-a transmis joi lui Mircea Geoana un mesaj din partea organizatiei judetene si a primarilor de a negocia intrarea la guvernare cu oricare dintre partide, pentru ca opozitia ar produce daune importante in randul "militantilor si soldatilor" partidului.
Presedintele Traian Basescu a declarat, in aceasta seara, ca Romania nu are bani de investitii si ca toti banii pe care ii produce economia, plus banii veniti din imprumuturi, se duc in consum.
"Majorarea TVA produce efecte in primele trei-patru luni.
• Celelalte sapte prioritati din hotararea CSAT vor produce surprize pentru toti cei care incalca legea • Am vazut mari ziaristi, unii chiar comandanti de crucisatoare de presa. ... Suntem o tara care produce gaze:
Daca De Gaulle se plangea ca nu poate conduce o tara care produce nu mai putin de patru sute de soiuri de branza, Romania este de neguvernat pentru ca produce mai multe soiuri de lichele decat francezii soiuri de branza.
La unison, raspunsul celor trei a fost ca PSD si PNL se vor desparti, drept pentru care "Evenimentul zilei" a dorit sa afle cand se va produce acest eveniment. ... Cei trei sociologi au opinii diferite in legatura cu momentul in care se va produce acest eveniment.
- Am auzit si eu de posibilitatea asta (ca Ilie Sarbu sa demisioneze de la sefia grupului senatorial PSD - n.r.), n-am insa certitudinea ca se va produce, mai ales ca n-am mai discutat cu Ilie Sarbu si nu ne-am intalnit nici la reuniunea Senatului.
google-analytics.com